Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijfsoort Berg Picual . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Picual).

15,50

12 in stock

Categories: ,

Description

Olijfolie Oro de Génave

Oro de Génave is een extra vierge olijfolie geproduceerd door de Coöperatieve Sierra Genave. Deze locatie bevind zich in de natuurpark “Sierra de Cazorla Segura y las Villas”, de grootste natuurpark in Europa, in een omgeving ver van industriële centra met een uitstekend klimaat voor olijfolieproductie; de voornaamste economische bron van dit gebied.
Afkomstig van olijven uit biologische landbouw, zonder gebruikmaking van kunstmest of pesticiden, van de eerste persing en koude extractie.
Dit product is een extra vierge olijfolie geselecteerd van de besten van het jaar met een zuurtegraad onder 0.2º, zonder additieven of conserveermiddel. Met zorg gemaakt, met behulp van traditionele methoden, maar ook met de nieuwste technologie, verkrijgen wij een top olie met smaak, geur en kleur, alsmede fruitig welke moeilijk te evenaren zijn door andere soorten oliën.

Ingrediënten: Olijfolie Vierge Extra Ecologisch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijfsoort Berg Picual . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Picual).”

Your email address will not be published. Required fields are marked *