Blauwe Bessen Marmelade 250 gr. (Mermelada de Arándanos).

5,00

Category:

Description

Blauwe Bessen Marmelade.

Ambachtelijk gemaakte marmelade van natuurlijk blauwe bessen uit Asturias, het Spaanse natuur Paradise. Deze blauwe bessen Marmelade wordt ambachtelijk gemaakt van de plaatselijk geteelde blauwe bessen een heerlijke confituur zonder toevoeging van bewaarmiddelen door vaak kundige medewerkers uit  “Mieres” dat gelegen is in het hart van Asturias, omsingeld door 4 natuurparken, en uitsteken gebied met top kwaliteit grondstoffen.

Deze marmelade is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van chemische producten en kleurstoffen.

De jams worden niet gebonden door zetmeel maar door agar, een natuurlijk product afkomstig van Roodalgen.

Blauwe Bessen,

Dit kleine besje bevat namelijk anthocyaan, een stof die de bes zijn blauwe kleur geeft. Deze stof heeft een goede werking op hart- en bloedvaten. De kleurstof kan er onder andere voor zorgen dat de vetophoping (voornamelijk ophoping van cholesterol) in de bloedvaten wordt verminderd. Hierdoor wordt de doorbloeding van de bloedvaten beter.

Antioxidanten tegen veroudering

Daarnaast bevatten blauwe bessen antioxidanten. Deze spelen een belangrijke rol bij het verouderingsproces. Antioxidanten werken ontstekingsremmend, cholesterolverlagend en beschermen tegen verschillende ziekten, zoals kanker.

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen die meer antioxidanten bevatten dan blauwe bessen. Naast blauwe bessen bevatten ook aardbeien, pruimen, sinaasappelen, blauwe druiven en grapefruits veel antioxidanten. Vitamine C uit groente en fruit is een van de belangrijkste antioxidanten voor het lichaam.

Voor meer info over recepten kan u in onze recepten pagina kijken.

Ingrediënten: Blauwe Bessen, suiker en agar.

Bereid met 67 gr. fruit per 100 gr., totaalgehalte
suikers 31 gram per 100 gram.

Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
Bewaar in de koelkast na opening .

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blauwe Bessen Marmelade 250 gr. (Mermelada de Arándanos).”

Your email address will not be published. Required fields are marked *