Kastanje Crème 250 gr. (Crema de Castañas).

5,00

Category:

Description

Kastanje Crème

Ambachtelijk gemaakte marmelade van Tamme Kastanjes uit Asturias, het Spaanse natuur Paradise. Deze Kastanje Crème wordt ambachtelijk gemaakt van de plaatselijk kastanjes een heerlijke confituur zonder toevoeging van bewaarmiddelen door vaak kundige medewerkers uit  “Mieres” dat gelegen is in het hart van Asturias, omsingeld door 4 natuurparken, en uitsteken gebied met top kwaliteit grondstoffen.

Deze marmelade is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van chemische producten en kleurstoffen.

Kastanjes

De tamme kastanje (Castanea sativa) is een loofboom uit de napjesdragersfamilie (Fagaceae), die van nature voorkomt in het Middellandse Zeegebied. De boom kan een hoogte bereiken van 25-35 meter.

De vrucht van de tamme kastanje is een noot die in een bolster zit. Deze bolster wordt gevormd door schutbladen. De vruchten (kastanjes) kunnen, nadat de stekelige bolster is verwijderd, worden geschild en gegeten, in tegenstelling tot de kastanjes van de giftige paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) die overigens bij een geheel andere plantenfamilie behoort, de zeepboomfamilie (Sapindaceae). De herfst is de tijd dat men rijpe vruchten vindt.

Ingrediënten:
Tamme Kastanjes, suiker, vanille, citroen sap
en zout.
Bereid met 69 gram fruit
per 100 gr., totaalgehalte
suikers 31 gram per 100 gram.
Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
Bewaar in de koelkast na opening.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kastanje Crème 250 gr. (Crema de Castañas).”

Your email address will not be published. Required fields are marked *