Aldonza Selecctie Rood (Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 20%, Syrah 15%, Tempranillo 15%) 750 ml.

20,50

12 in stock

Description

Aldonza
Gebied en druiven soorten:
Dehesa de Navamarín (2.100 hectare) is het gezegende landgoed dat onze wijngaarden herbergt. Unieke nederzetting waar de grond het uiteindelijke resultaat is van miljoenen jaren van evolutie. Gletsjers bezette ons land, maar ook langende soorten en historische beschavingen. Terug in het Romeinse Rijk werd een kolonie gebouwd in het gebied Navamarin, de oorspronkelijke naam was Libisosanorum Foroagustana, eigenlijk Libisosa. Het verdween uiteindelijk in de 15e eeuw, jaar 1411, waardoor we een ongelooflijke wijncultuur erfenis verlieten.
De ongebruikelijke hoogte van onze landen (1.100 meter) plus een buitengewone boom variatie, savin junipers en een omgeving vol eiken, rozemarijn en tijmplanten maakt Navamarín een idyllische plek om onze 70 hectare wijngaarden te laten groeien. In de wijngaarden vindt u verschillende druivensoorten: Tempranillo, het is de meest klassieke druif in onze streek en wordt ook beschouwd als de koning van de Spaanse druiven, Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah. We groeien ook prestigieuze witte druivensoorten, in dit geval Sauvignon Blanc en Macabeo.
ALDONZA SELECTIE
Productie:
Bereid uit een zorgvuldige druivenselectie, afkomstig van lage wijnstokken en geoogst tijdens de nacht op het optimale moment van rijping. Blend is uitgevoerd wanneer de veroudering al is gestart om te zoeken naar de beste montage. Temperatuurgisting controle tussen 25-28 ° C. Minimum veroudering van 9 maanden in Amerikaanse en Franse eiken vaten. Rust in de fles gedurende 12 maanden in het donker van onze kelder.

Proefnotities:
Intensieve rode kers kleur van de bovenste laag. Intense rijpe aroma’s met rode vruchten, rozijnen, vanille en droge vruchten. Groot in de mond, goede lichaamsproeverijen en perfecte montage laat het intense langdurige einde van de mond achter.

Gastronomie:

Uitstekende koppeling met vleeswaren, stoofpotjes, wildvlees en kaas.
Alcohol 13,5% vol.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aldonza Selecctie Rood (Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 20%, Syrah 15%, Tempranillo 15%) 750 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *