CASA DON ÁNGEL BOBAL Reserve (reserva)

25,00

1 in stock

Category: Tags: , ,

Description

Rode Wijn rustig hooge-laag en een bijna ondoordringbare intense kleur slechts kers op de dunne meniscus notities draait cherry en kersen met heldere paarse tinten.
Eerste neus tussen fruitige en houterig, een goede kracht en concentratie van complexe aroma’s; wanneer zuurstof begint in glas wordt het meer fruitig en zoet, gekonfijte herinneringen aan rijpe rode pruim, zwarte kersen en zwart fruit, alles goed gemengd met herinneringen van balsamico en geroosterde onberispelijke fokkerij in aromatische eiken uit diverse achtergronden. Meer toe te voegen, dit is een wijn met een rasecht helder, krachtig en direct Bobal. jeugd en in volle gang neus.
De wijn volledig droog, met frisse zuren, een hoge intensiteit, zeer verweven met intense body en alcohol; een stevige maar rijpe tannine, bijna fluweelachtig samen met haar uitgesproken smaak intensiteit van de mond met noten van zeer rijpe zwarte bessen markeert, geroosterd herinneringen en fijne houtachtig, met hints van vanille, ceder, kruidnagel en wat vers hooi eindelijk stoppen. Lang en elegante wijn, die het potentieel lange levensduur markeert met een frisheid die we eerder in de zuurgraad en tannine aangekondigd.
Hoewel het al kunnen worden geconsumeerd met de juiste dosis van cellenbeton pare zijn tannine macht, dan win je als ze deden eerder jaargangen (2009-2007 ….) die op dit moment bieden een fluweelzacht gehemelte en een neus tertiaire en complexe accenten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CASA DON ÁNGEL BOBAL Reserve (reserva)”

Your email address will not be published.