Droge Vijgen marmelade 250 gr. (Mermelada de Higos Pasos)

5,00

Out of stock

Category:

Description

Droge Vijgen marmelade

Ambachtelijk gemaakte marmelade van natuurlijk vijgen uit Asturias, het Spaanse natuur Paradise. De vijgen worden eerst uitgedroogd, zo dat ze hun vocht kwijt raken.  Deze droge vijgen Marmelade wordt ambachtelijk gemaakt van de plaatselijk geteelde blauwe bessen een heerlijke confituur zonder toevoeging van bewaarmiddelen door vaak kundige medewerkers uit  “Mieres” dat gelegen is in het hart van Asturias, omsingeld door 4 natuurparken, en uitsteken gebied met top kwaliteit grondstoffen.

Deze marmelade is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van chemische producten en kleurstoffen.

Vijgen

Verse vijgen zijn afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, en in Spanje zijn ze in grote hoeveelheden te vinden ook in het wild maar slecht in juli en augustus te oogsten, waardoor het drogen of verwerken van het fruit, de beste manier is om ze te conserveren en het hele jaar te kunnen beschikken van deze geweldig fruit. Vijgen zijn zoet en aromatisch en geschikt om te verwerken. Onze marmelade is daar ook zo’n voorbeeld van. De vijgenmarmelade is vanwege de zoete smaak te combineren met pittige tegenhangers, als rauwe ham, Gorgonzola en geitenkaas. Bij de kaasplank mag deze zeker niet ontbreken.
Ook te gebruiken als garnituur bij pâte’s, desserts of gewoon op je boterham. Warm kan de marmelade geserveerd worden bij rood vlees.

Droge vijgen bevatten zes keer meer energie dan verse, daarnaast uitdroging concentreert de voedingsstoffen die het fruit heeft. Fijgen zijn een rijke bron van kalium, calcium, ijzer, fosfor, magnesium, en vitaminen A, B en C.

Voor meer info over recepten kan u in onze recepten pagina kijken.

Ingrediënten:
Gedroogde vijgen (tarwemeel), suiker
Water en citroensap.
Bereid met 74 gram fruit
per 100 gram. totaalgehalte
suikers 26 gram per 100 gram.
Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
Bewaren in de koelkast eenmaal geopend.

Dit Product bevat GLUTEN.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Droge Vijgen marmelade 250 gr. (Mermelada de Higos Pasos)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *