Fajitas de Cecina: Rundham rolletjes.
Ingrediënten:
100 gr. Rundham.
100 gr. Eend Paté.
100 gr. Apple.
200 gr. Schapenkaas.
10 gr. Bruine suiker.
Olijfolie, peper en zout.
Bereiding:
De Rund ham in zeer dunne plakjes snijden. De apple en eend paté heel eventjes in olijfolie bakken en suiker, zout en peper toevoegen. Als het afkoel, zet de belegd op de Rund ham plakjes en rol ze.
Presenteren op bord met schapenkaas naast en kombineer een hap om en om van de rolletjes en de kaas. De na smak is voortreffelijk.
Rund Ham Textures: Texturas de Cecina de León.
Ingrediënten:
Pizzabodem of Turkse brood.
12 Plakjes Rund Ham.
12 Plakjes Kweeperengelei.
Mascarpone kaas.
Dessertwijn.
Bereiding:
Boven de brood, een plakje rund ham, een plakje Kweeperengelei en wat mascarpone kaas over een smeren. Herhaal dat twee keer en zet een paar droppen dessertwijn boven op.
Zeetong krulletjes.
Ingrediënten voor 2 personen:
1 Zeetong.
100 gr. Rund ham.
300 gr. Aardappelen.
70 gr. Uien.
20 gr. Cherry tomaten.
1 lepel witte wijn
Een stuk vers tijm.
Balsamico di modena Azijn.
Olijfolie.
Bereiding:
De aardappelen en uien in plakjes snijden, de cherrytomaten in olijfolie bakken, uit halen en op de zelfde pan de aardappelen en uien baken met het wijn en de tijm. Eens gebakken, een straaltje Balsamico di Modena Azijn toevoegen en laat rusten.
De zeetong schoonmaken, de Rund ham in strips snijden, over de zeetong leggen en deze rollen en vast maken met een tandestoker. De hoven verwarmen op 170 graad en de zeetongen met de rund ham 15 minuten koken.