Bio-ecologisch olijfolie Verde Segura fles 500 ml. van olijfsoort Berg Picual . (Aceite de Oliva ecológico Verde Segura variedad Picual).

19,50

Out of stock

Description

Olijfolie Verde Segura

Oro de Génave is een extra vierge olijfolie geproduceerd door de Coöperatieve Sierra Genave. Deze locatie bevind zich in de natuurpark “Sierra de Cazorla Segura y las Villas”, de grootste natuurpark in Europa, in een omgeving ver van industriële centra met een uitstekend klimaat voor olijfolieproductie; de voornaamste economische bron van dit gebied.
Afkomstig van olijven uit biologische landbouw, zonder gebruikmaking van kunstmest of pesticiden, van de eerste persing mits een oude molen en koude extractie zonder gebruik van elektrische middelen.
Dit product is een extra vierge olijfolie geselecteerd van de besten van het jaar met een zuurtegraad onder 0.2º. Met zorg gemaakt, met behulp van traditionele methoden, verkrijgen wij een top olie met smaak, geur en kleur, alsmede fruitig welke moeilijk te evenaren zijn door andere soorten oliën.

Ingrediënten: Olijfolie Vierge Extra Ecologisch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio-ecologisch olijfolie Verde Segura fles 500 ml. van olijfsoort Berg Picual . (Aceite de Oliva ecológico Verde Segura variedad Picual).”

Your email address will not be published. Required fields are marked *