VERA DE ESTENAS Tinto joven madurado en barrica. (Jong rodewijn 3 maanden gerijpt op eikenhout vatten) x6

51,00

3 in stock

Description

Koupage van 4 soorten druiven het meest van Bobal en dan Tempranillo, Cabernet Sauvignon en Merlot, na de gisting dat ze afzonderlijk, ook afzonderlijk tussen 3 en 5 maanden in eiken vaten van verschillende oorsprongen en geroosterde zijn en vervolgens dit mengsel volgens de organoleptische eigenschappen van elke soort kruisen om dit resultaat te bereiken.

Paarsrode kleur, hoog-laag, dicht en glinsterende traan.

In de olfactorische fase intens fruitige aroma’s benadrukken rood fruit zoals frambozen en kruisbes, druiven bijhorende van het Bobal druiven soort ook de huid van vers geperste druiven te markeren. De aroma’s van de korte rijping zijn subtiel, met de nadruk vanille en menthol.

De smaak is fris, zachte tannine, zonder bitterheid, benadrukt de frisheid die door de punt van de zuurgraad, een jonge wijn en zenuw. De afdronk is lang en sterk denken aan frambozen en vanille.

Lekker te drinken wijn met aroma’s van Bobal druiven soort merkcombinatie, fris, fruitig en zeker ideaal om te genieten met elke vorm van voedsel zoals rijst met vlees en paella, pasta, wit vlees en zelfs blauwe vis gegrild.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VERA DE ESTENAS Tinto joven madurado en barrica. (Jong rodewijn 3 maanden gerijpt op eikenhout vatten) x6”

Your email address will not be published.