CAVA VERA DE ESTENAS GRAND CRUE

15,50

Out of stock

Categories: , Tags: , ,

Description

Helder Cava met aantrekkelijke en frisse groengele kleur tactvol in zijn reflectie en juiste intensiteit. Fijn bubbel grootte en continue afgifte, veel rozenkransen vormen een woud van opstijgende bellen te bereiken het oppervlak van het wijn maken een veranderende kant meedogenloos voeden van een kroon die wordt gehandhaafd gedurende enkele minuten.

fruitig, levendige en frisse neus van een gezonde vinosity niet zonder complexiteit. Fine lees noten zijn aantrekkelijk, sierlijk deelnemen aan een subtiele rokerige toets en geven een set die goed evolueert in glas, het openen van Citrus, tussen romig en vanille achtergrond.

De mond bevestigt de versheid en de uitstekende integratie van koolstof zagen we in het glas, een perfecte droge niet agressieve, een typisch voorbeeld van een goede Brut Nature, welke noten van zure versheid, zijdeachtig vinosity ontwikkelt en eindigen met een vleugje tussen geroosterd en bitter rijping op fles. De lengte en de jeugd goeds heel duidelijk een paar maanden van duidelijke verbetering in de fles.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAVA VERA DE ESTENAS GRAND CRUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *