Serranoham gran Reserve 18 maanden rijping (Jamón Serrano, Gran Reserva 18 meses) 100g.

5,00

Categories: , Tags: , , ,

Description

Serranoham  Gran Reserve.

Het is de witte varken dat wordt gebruikt voor deze ham, die gevoed wordt in hokken intensief gevoed met voedergranen. Dit vereist een soort van ras aan, zoals de Duroc dat ongeveer  met 95 kg afgeslacht wordt. De achterpoten worden gebruikt voor  de ham te bereiden. Het zal altijd worden als voedsel symbool van de gastronomie van Spanje beschouwd en wereldwijd erkend als een product van excellentie en gezocht door duizenden toeristen die naar deze land komen om deze lekkernij te proberen .

Product dat het resultaat is van een proces dat begint met een zorgvuldige selectie van de grondstoffen en volgen een zorgvuldige en lange uitwerking van waarvoor zij verantwoordelijk zijn, de ham meester met het personeel goed opgeleid om het juiste punt te geven aan een goede ham . Ze gaan door middel van een lang proces dat begint met het zouten, dan wassen en borstelen, tot onder rusten of post-zouten en ten slotte drogen-rijping-aging kelder fase dat zijn aroma’s en smaken zal ontwikkelen, die zal worden in drogers voorzien high waar de beluchting technologie, milieu temperatuur en vochtigheid, maar altijd met respect voor de tradities.

Afhankelijk van hoe lang dat bij de genezing periode blijven zal zijn: Ham Bodega 9 tot 12 maanden Ham Reserva 12 tot 15 maanden en Gran Reserva Ham minimaal 18 maanden. Hou ouder, hoe zachter, intenser en minder zoutig wordt vervaard.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Serranoham gran Reserve 18 maanden rijping (Jamón Serrano, Gran Reserva 18 meses) 100g.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *