Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijf ras Cornicabra . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Cornicabra)

15,50

3 in stock

Description

Olijfolie Premium Cornicabra

Cornicabra Premium selección is een extra vierge olijfolie geproduceerd door de Coöperatieve Coato. Deze locatie bevind zich in de bergen van Totana in Murcia,  in een omgeving ver van industriële centra met een uitstekend klimaat voor olijfolieproductie; de voornaamste economische bron van dit gebied.
Afkomstig van olijven uit biologische landbouw, zonder gebruikmaking van kunstmest of pesticiden, van de eerste persing en koude extractie.
Dit product is een extra vierge olijfolie geselecteerd van de besten van het jaar met een zuurtegraad onder 0.2º, zonder additieven of conserveermiddel. Met zorg gemaakt, met behulp van traditionele methoden, maar ook met de nieuwste technologie, verkrijgen wij een top olie met smaak, geur en kleur, alsmede fruitig welke moeilijk te evenaren zijn door andere soorten oliën.

Proefnotities: Deze olie is heel fruitig in zijn smak, stroperig en met  geur naar olijven en amandelen.

Ingrediënten: Olijfolie Vierge Extra Ecologisch van olijf ras Cornicabra.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijf ras Cornicabra . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Cornicabra)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *