Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijf ras Arbequina . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Arbequina)

16,00

20 in stock

Description

Olijfolie Premium Arbequina

Arbequina Premium selección is een extra vierge olijfolie geproduceerd door de Coöperatieve Coato. Deze locatie bevind zich in de bergen van Totana in Murcia,  in een omgeving ver van industriële centra met een uitstekend klimaat voor olijfolieproductie; de voornaamste economische bron van dit gebied.
Afkomstig van olijven uit biologische landbouw, zonder gebruikmaking van kunstmest of pesticiden, van de eerste persing en koude extractie.
Dit product is een extra vierge olijfolie geselecteerd van de besten van het jaar met een zuurtegraad onder 0.2º, zonder additieven of conserveermiddel. Met zorg gemaakt, met behulp van traditionele methoden, maar ook met de nieuwste technologie, verkrijgen wij een top olie met smaak, geur en kleur, alsmede fruitig welke moeilijk te evenaren zijn door andere soorten oliën.

Proefnotities: Heel zacht en zoet smak, stroperig en met geur naar olijven en basilicum.

Ingrediënten: Olijfolie Vierge Extra Ecologisch van olijf ras Arbequina.

LET OP! Deze olie had vroeger een groene fles (zie galerij). Nu is de fles lang en zwart, maar de olijfolie is hetzelfde dat u gewend bent.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio-ecologisch olijfolie Premium Selectie fles 500 ml. van olijf ras Arbequina . (Aceite de Oliva ecológico Premium selección variedad Arbequina)”

Your email address will not be published.