CHOCOA VAN GÓNGORA Dessertwijn (Vino de postre dulce con sabor a Chocolate)

18,00

17 op voorraad

Beschrijving

Zeer geurige zoete wijn, in Amerikaanse eiken vaten voor ongeveer 10 jaar gerijpt, dan anderhalf jaar met  zwarte chocolade van de hoogste kwaliteit, en naar 6 maanden uitrusten in fles is het klaar voor consumptie.
Van Garrido Fino en Pedro Ximénez druiven gemaakt met een donker mahonie kleur, heeft een eigenaardige geur van dulce Pedro Ximénez met mooie herinneringen van zwarte chocolade. Soepele en evenwichtige smaak met zoete noten van Pedro Ximénez en bepaalde bitterheid van de chocolade.
Begeleidende marinades, vette lever, gehard en blauwe kaas en Rochefort kaas en allerlei soorten nagerechten. Ideaal als likeur na de lunch.
Deze wijn is gemaakt met betrekking tot de ontdekking van Amerika, waar Sevilla was de belangrijkste haven van West-Indië, en vanwaar ze vertrokken alle schepen naar de nieuwe wereld met een derde van zijn lading in wijn, en keerde terug beladen met de vruchten gebracht van de nieuwe wereld, met inbegrip van chocolade. Onze wijnmakerij, opgericht in 1682, de oudste van Spanje had het voorrecht om een ​​aanbieder van haven van Indias met zijn wijnen en dus de reden om deze voortreffelijke wijn te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHOCOA VAN GÓNGORA Dessertwijn (Vino de postre dulce con sabor a Chocolate)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *