Ansjovis Cantabrische Zee gezout in olijf olie, 50gr. (Anchoa del cantábrico en aceite de oliva)

2,50

17 op voorraad

Beschrijving

Conservas Arlequín produceert al ruim 100 jaar een uitgebreid assortiment van exclusieve etenswaren. Van de beste ansjovis uit “Cantabria” tot prachtige en overheerlijke biologische producten. Cantabrische ansjovis wordt gevangen dankzij de zgn. “hekwerk-methode”, waarbij een school ansjovis in het rechthoekig net wordt ingesloten. De verse ansjovis, eenmaal getopt en schoongemaakt, in tonnen met zout geplaatst en voor een periode van 2 maanden gerijpt. Na deze 2 maanden fileren lokale experts deze ansjovis met een scherp mes en is de ansjovis klaar voor de consumptie. Deze ansjovis wordt gevangen gedurende het Najaar aan de kust van Cantabria, Noord Spanje.

Smaak

De ansjovis heeft een verse zuurgraad en een intens zilte smaak, zonder dat het zilte te overheersend is. De fijne, malse textuur en licht roze kleur maakt van deze vis een ware delicatesse. Het geheim ligt bij de aanwezige fytoplankton en de water temperatuur van de Cantabrische zee, welke uniek is in de wereld en zorgt voor een uitstekend kwaliteit van het product.

Volume: 50g netto gewicht.
Tips

Ansjovis kan goed worden gebruikt als basis ingrediënt van uw gerecht. De intense, zilte smaak voorziet een gerecht van de juiste zoute balans.

Te combineren met

Er zijn eindeloos veel gerechten snel en gemakkelijk te bereiden met ansjovis. Het is heerlijk in combinatie met salades, tomaten en kazen, zoals de extra belegen kaas van “Ganaderos Manchegos”. Dankzij de zilte smaak biedt deze vis u veel ruimte om te combineren en kunt u het zowel gebruiken voor een eenvoudig gerecht als voor een complexe maaltijd.

Gezond

Omega 3 is een vetzuur met veel positieve effecten op de gezondheid. Omega 3 vetzuren helpen de bloeddruk te reguleren en de aderen meer elastisch te maken. Dit bevordert uw bloeddoorstroming. Wanneer u voldoende omega 3 vetzuren binnenkrijgt, kan het risico op hartziekten, longziekten en zelfs bepaalde vormen van kanker worden gereduceerd.

Ingrediënten: Ansjovis, olijfolie, zout.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ansjovis Cantabrische Zee gezout in olijf olie, 50gr. (Anchoa del cantábrico en aceite de oliva)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *